ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

02/09/2015

Ολοκληρώνεται το αποχετευτικό δίκτυο της Τ.Κ. Σβορώνου

Στην τελική φάση της υλοποίησής του μπαίνει το αποχετευτικό δίκτυο της Τ.Κ. Σβορώνου, καθώς τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησαν με ταχύτατους ρυθμούς οι εργασίες του έργου «Ολοκλήρωση Αποχέτευσης Οικισμού Σβορώνου», το οποίο εκτελείται από τη ΔΕΥΑΚ.

Πρόκειται για υποέργο της Πράξης «Αποχέτευση Οικισμού Σβορώνου», συνολικού προϋπολογισμού 985.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο είναι χρηματοδοτούμενο σε ποσοστό 100% από το ΕΣΠΑ 2007-2013, ενώ το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσής του είναι έξι μήνες.

Φώτης Δρούγκας: «Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό»
Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Φώτης Δρούγκας τονίζει τη σημασία της ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου έργου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Σβορώνου.
Όπως αναφέρει: «Βασική προτεραιότητα του Δήμου Κατερίνης και του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη ήταν και παραμένει η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Ενότητες. Με συνεχή και συστηματική δουλειά απ’ όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και με γρήγορο ρυθμό, ενώ πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι η ολοκλήρωση του έργου θα συμβάλλει σημαντικά και στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος. Είναι ακόμη ένα έργο, που έρχεται να προστεθεί σε αυτά που έχει υλοποιήσει η ΔΕΥΑΚ, το οποίο θα αναβαθμίσει την καθημερινή ζωή των πολιτών, δίχως μάλιστα να επιβαρυνθούν, αφού το έργο είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ».

Νέα

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *