ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

01/12/2015

Άμεση αποκατάσταση της οδού 7ης Μεραρχίας

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο οδόστρωμα της οδού 7ης Μεραρχίας, η οποία και είχε πληγεί σχεδόν ολοσχερώς την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, όταν και έσπασε ο κεντρικός αγωγός ύδρευσης της πόλης μας.

Τα συνεργεία και το τεχνικό προσωπικό της ΔΕΥΑΚ, δούλεψαν ακούραστα επί τρεις ημέρες, ώστε να παραδώσουν την οδό 7ης Μεραρχίας και πάλι στην κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, και αφού το απόγευμα αποκαταστάθηκε πλέον η ζημία στον κεντρικό αγωγό και επανήλθε η υδροδότηση στην πόλη, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ παρέμειναν στο σημείο, ώστε να αποκαταστήσουν και τη ζημία που έγινε στο οδόστρωμα ,το πεζοδρόμιο και τα κράσπεδα της οδού 7ης Μεραρχίας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της έντονης νεροποντής.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, συνεχίσθηκαν οι εργασίες, έγινε η οδοποιία και η καθαίρεση του παλιού πεζοδρομίου και η διαμόρφωση και σκυροδέτηση του καινούριου. Τέλος, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 το πρωί ασφαλτοστρώθηκε η οδός, ώστε το μεσημέρι ( περί τις 12:30 ) της ίδιας μέρας να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Ευχαριστούμε και πάλι τους δημότες της Κατερίνης για την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν στην δύσκολη αυτή κατάσταση.

Ενημέρωση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *