ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

16/03/2016

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Το έργο με υπ’ αριθμόν μελέτης 9/2011, αφορά την ολοκλήρωση της αποχέτευσης ακαθάρτων του Τ.Κ. Κάτω Αγιάννη και της Νέας Τραπεζούντας.
Ένα σημαντικό έργο επιτεύχθηκε για την Νέα Τραπεζούντα, τον Κάτω Αγιάννη και την περιοχή της Χράνης. Το έργο αυτό αφορά την ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου των δυο οικισμών της Νέας Τραπεζούντας και του Κάτω Αγιάννη, εκτός από την περιοχή των ρεμάτων. Η Νέα Τραπεζούντα συνδέεται απευθείας με τον Κάτω Αγιάννη, μέσω τριών συλλεκτηρίων αγωγών. Όλο το δίκτυο συνδέεται μέσω εξωτερικού αγωγού στο αντλιοστάσιο λυμάτων της Χράνης.

Όπως σημειώνει, ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης «Καθοριστικό είναι το έργο που ολοκληρώθηκε στο αποχετευτικό σύστημα των Τοπικών Κοινοτήτων του Κάτω Αγιάννη και της Νέας Τραπεζούντας. Στόχος του έργου ήταν να αναβαθμιστεί το σύστημα υποδομών με αρτιότητα, καθώς και η ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ο χαρακτήρας τέτοιων έργων αποτελεί μελλοντικό αρωγό με πιθανότητες επέκτασης του συστήματος και σε άλλες κοινότητες».

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτιος Δρούγκας, τόνισε ότι «Άμεση προτεραιότητα είναι η κατασκευή σημαντικών έργων υποδομής. Με κατάλληλο προγραμματισμό και σημαντικές παρεμβάσεις ολοκληρώθηκε ο αγωγός ακαθάρτων στις δυο κοινότητες. Έτσι, το έργο αποτελεί μελλοντική παρακαταθήκη, όχι μόνο για έργα στις γύρω κοινότητες αλλά και στην συνολικότερη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων».

Ενημέρωση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *