ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

22/04/2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται σημαντικός κύκλος εργασιών, για την κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης στην περιοχή της Καλλιθέας, από την Τετάρτη 13 Απριλίου. Ύστερα από αίτημα των δημοτών Καλλιθέας και του Προέδρου της τοπικής κοινότητας της Καλλιθέας κ. Ευάγγελο Κήπου, η ΔΕΥΑ Κατερίνης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα κατασκευής δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Καψούρα της Καλλιθέας.
Το δίκτυο ύδρευσης θα έχει μήκος 1000m και διάμετρο F63, το οποίο ξεκινά από τον οικισμό Γρέβενης, θα διανύει την περιοχή Καψούρας και θα καταλήγει στη διασταύρωση Αγελαδόδρομος. Το νέο δίκτυο θα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες 44 οικισμών και 2 αγροτικών οικισμών της περιοχής αυτής της Καλλιθέας με αποδοτικό τρόπο.
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης : «Τα έργα που αφορούν τις υποδομές είναι προτεραιότητα μας. Έχουν σαν στόχο, να βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και να συμβάλλουν στην γενικότερη ανάπτυξη της συγκεκριμένης περιοχής της Καλλιθέας».
«Δίνουμε έμφαση σε νέα έργα υποδομής. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα να ανταπεξέλθουμε σε αιτήματα των δημοτών. Επιδιώκουμε, μέσα από το συγκεκριμένο έργο να βελτιώσουμε την περιοχή της Καλλιθέας, καθώς μέσω της προέκτασης του, θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και άλλους οικισμούς, τόνισε σε δήλωση του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Φώτιος Δρούγκας.
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας κ. Ευάγγελος Κήπου σημείωσε ότι: « Αυτό το δίκτυο ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής Καψούρας της Καλλιθέας. Έπρεπε να γίνει αυτό το δίκτυο, για να δώσει λύση στις καθημερινές δυσκολίες των οικισμών της περιοχής . Είναι πολύ σημαντικό που η ΔΕΥΑ Κατερίνης, ανταποκρίθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά».

Ενημέρωση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *