ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

24/10/2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Με κύριο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την αναβάθμιση των υποδομών στο Δήμο Κατερίνης, η ΔΕΥΑΚ προχώρησε στην κατασκευή επέκτασης αγωγού αποχέτευσης όμβριων υδάτων.
Οι εργασίες περατώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, στην περιοχή των Γερμανικών και συγκεκριμένα στις οδούς Πόντου και Οδησσού. Επίσης, παρόμοιες εργασίες έγιναν και στην οδό Αθηνάς, οι οποίες αφορούσαν την ολοκλήρωση του αγωγού αποχέτευσης όμβριων υδάτων, όπου τοποθετήθηκαν φρεάτια υδροσυλλογών για την καλύτερη απομάκρυνση των όμβριων υδάτων.
Ακόμη, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και παροχών στις δημοτικές ενότητες Καλλιθέας και Περίστασης.
Σε δήλωση του Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης έχει υπογραμμίσει ότι «Στοχεύουμε στα έργα υποδομής που βελτιώνουν όλο τον ιστό του Δήμου Κατερίνης, είναι πάντα πρώτιστη προτεραιότητα μας η ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και η συνολική ανάπτυξη του τόπου μας».
Με τη σειρά του Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτης Δρούγκας, ο οποίος συντονίζει συστηματικά την εξέλιξη των εργασιών της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ, τονίζει ότι «Με τον σωστό προγραμματισμό έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε άμεσα στα αιτήματα των δημοτών, καθώς μέσα από τις συγκεκριμένες εργασίες αναβαθμίζεται η καθημερινότητα των κατοίκων και το σύνολο των υποδομών του Δήμου Κατερίνης».
Γενικότερα, η ΔΕΥΑΚ έχει ολοκληρώσει σημαντικό κύκλο εργασιών κατασκευής δικτύων και αποκατάστασης προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι, αναμένεται να υλοποιηθούν στο μέλλον και άλλες ανάλογες εργασίες.

Ενημέρωση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *