ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

31/03/2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 και για τις επόμενες δυο (2) εβδομάδες θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Νικ. Πλαστήρα. Οι εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης» και σχετίζονται με την τοποθέτηση νέου αγωγού ύδρευσης πολυαιθυλενίου (PE) με συμπαγές τοίχωμα κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 12201-2,  Ονομ. διαμέτρου DN 400mm/ΡΝ 12,5atm σε μήκος 460μ.

Η ‘Α φάση των εργασιών θα εκκινήσει από την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα & 19ης Μαϊου μέχρι την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα & Φαρμάκη. Για το διάστημα του δεκαπενθημέρου θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εγκρίθηκαν με την χορηγούμενη άδεια δικαιώματος εκσκαφής της Π.Ε. Πιερίας και θεωρήθηκαν από την Τροχαία Κατερίνης. Συγκεκριμένα θα υπάρχει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κάτω 3,5 τόνων από τις 7.00 έως 16.00 καθημερινά, για χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, ανάλογα των καιρικών συνθηκών, και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων για όλο το διάστημα των 2 εβδομάδων. Για τα οχήματα άνω τον 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα θα απαγορεύεται η είσοδος και θα κατευθύνονται με ευθύνη του τμήματος της τροχαίας Κατερίνης προς την Περιφερειακή Οδό της Κατερίνης.

Η εξυπηρέτηση της κίνησης θα πραγματοποιείται ως εξής: Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό Φιλίππου προς την οδό Φαρμάκη (Νότια), θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Φιλίππου και θα οδηγούνται στην οδό Φαρμάκη, και στη συνέχεια θα συνεχίσουν την πορεία τους επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα. Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό 7ης Μεραρχίας προς την οδό Φαρμάκη  (Νότια), θα πρέπει να ακολουθούν την αντίστροφη πορεία.

Οι εναλλακτικές διαδρομές κυκλοφορίας αποτυπώνονται στη συνημμένη οριζοντιογραφία που συνοδεύει την άδεια δικαιώματος εκσκαφής.

Ο Πρόεδρος

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Συμεωνίδης Ιωάννης

Ενημέρωση , , , , , , ,