ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

12/07/2022

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης ενημερώνει πως την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και για τις επόμενες τέσσερις (4) εβδομάδες θα εκτελούνται εργασίες επί της οδού Νικ. Πλαστήρα. Οι εργασίες εκτελούνται στα πλαίσια του έργου ‘’Αγωγοί μεταφοράς νερού πόλης Κατερίνης» και σχετίζονται με την τοποθέτηση νέου αγωγού ύδρευσης πολυαιθυλενίου (PE) με συμπαγές τοίχωμα κατά ΕΛΟΤ ΕΝ 12201-2,  Ονομ. διαμέτρου DN 500mm/ΡΝ 12,5atm σε μήκος 850μ.

Η ‘Β φάση των εργασιών θα εκκινήσει από την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα & Φαρμάκη μέχρι την συμβολή της Νικ. Πλαστήρα & Παυσανία. Για το διάστημα του μήνα θα ισχύουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εγκρίθηκαν με την χορηγούμενη άδεια δικαιώματος εκσκαφής της Π.Ε. Πιερίας και θεωρήθηκαν από την Τροχαία Κατερίνης. Συγκεκριμένα θα υπάρχει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων κάτω 3,5 τόνων από τις 7.00 έως 16.00 καθημερινά, για χρονικό διάστημα 1 μήνα, ανάλογα των καιρικών συνθηκών, και διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων για όλο το διάστημα του 1 μήνα. Για τα οχήματα άνω τον 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα θα απαγορεύεται η είσοδος και θα κατευθύνονται με ευθύνη του τμήματος της τροχαίας Κατερίνης προς την Περιφερειακή Οδό της Κατερίνης.

Η εξυπηρέτηση της κίνησης θα πραγματοποιείται ως εξής:

Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό Φαρμάκη προς την οδό 7ης Μεραρχίας (Νότια), θα στρίβουν δεξιά από την Θουκυδίδη και μέσω της Αττήρων θα οδηγούνται στην οδό Παυσανία και στη συνέχεια θα συνεχίσουν την πορεία τους επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα. Τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα με κατεύθυνση από την οδό 7ης Μεραρχίας προς την οδό Φαρμάκη (Νότια), θα πρέπει να ακολουθούν την αντίστροφη πορεία. Στα οχήματα άνω τον 3,5 τόνων τα οποία κινούνται επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα θα απαγορεύεται η είσοδος τους και θα κατευθύνονται με ευθύνη του τμήματος της τροχαίας Κατερίνης προς την Περιφερειακή Οδό της Κατερίνης. Η διάρκεια των εργασιών της Β’ Φάσης θα είναι 1 μήνας.

Ο Πρόεδρος

Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Μπουσνάκης Αστέριος

Ενημέρωση , , , ,